Åh! Tosifret dato i dag! Vet dere hva det betyr? Mannen og jeg har vært gift i to år og fire måneder i dag! Hehe, det var kanskje ikke det du tenkte på, men tenk det; snart to og et halvt år! Som tida flyr! Det er jo også kun to uker igjen til julaften i dag. Som jeg gleder meg til juleferie! Ekte juleferie. Weee! 

Jeg har en nyhet jeg er veldig gira på å dele med dere! De av dere som følger mystoryen min på Snapchat (brukernavn: carinero) har kanskje allerede sett det. Jeg skal besøke The Well, og få sponset inngang til meg og assistent! 

  
Den ene assistenten min mener jeg burde få sponset mye mer, for å teste tilgjengelighet og sånt, og da hun leste at The Well er universelt utformet, med heis til bassenget og alt (kudos!), så sendte hun dem en e-post. Hun ba først meg sende en e-post, men jeg er virkelig elendig på å spørre om sånt, så hun gjorde det i stedet. Og vet dere hva, de var superhyggelige på e-post, og sa at de selvfølgelig var interessert i det. Tenk det! 

Nå er ikke heisen helt på plass enda, så det blir en liten stund til, men det gjør ikke noe. Da kan jeg glede meg! 

Dagens adventstips må selvfølgelig være å tørre å være mer frempå. Det er et råd jeg synes det er vanvittig vanskelig å følge selv, men det er viktig. Det kan vente uante belønninger på den andre siden. 

  
Dagens selfie er i gråtoner, for å underbygge den gråheten jeg føler på i dag. Utseendemessig altså, ikke innvendig! 

Tjolahopp! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *