Herregud, 11.og 12.desember har bare fløyet forbi. Sånn er det med helg.. På fredag var Mannen og jeg på date, på Südøst, og spiste julemenyen deres. Jeg har hatt lyst til det i årevis, og det anbefales altså! Rullestol er ingen hindring, her er det trappefri adkomst, heis, stort (nok) toalett og ypperlig service. Maten er asian fusion, så julemenyen har norske elementer, gjort asiatisk, for eksempel gravlaks-sashimi, hjort-maki og ribbe med kimchi. Nammings! Dessverre glemte jeg å ta bilder.. 

I går var jeg på årlig julegavemiddag med venninnegjengen fra ungdomsskolen (yes, that’s right, over halve livet!). Før det var det litt handling og julekortskriving til alle jentene. Det tar sin tid med tetrapegikerhender! 

Jeg var også veldig huslig i går, og det dokumenterte jeg nøye. Jeg kjøpte nemlig svibler og mose. 

  
Og puttet dem oppi glassbollen vist over. 

  
Måtte få litt hjelp av Mannen, men det ble fint. Nå har vi både amaryllis og svibler. Man kan skjønne at vi blir 30 neste år, hehe! 

Prøvde også å ta selfie med sviblene. Ja, jeg er i overkant stolt av dekorasjonen. 

  
I dag er det bare rydding, litt innpakking og taco og julefilm (ja, du leste riktig, Shala! Julefilm!) som står på planen. 

Men først skal jeg selvsagt gi dere et adventstips. Visste dere at man får kjøpt tre lag med mose for 35 på Mester Grønn? Ikke? Om ikke det er bra tips, så vet ikke jeg. For den lave summen har du kanskje penger til å ta en date på Südøst. 
God tredje søndag i advent! 

2 comments on “13.desember

  1. Nå er jeg spent – hvilken film ble det? Vi så Love actually i går, favoritten 🙂

    Fin dekorasjon du har laget!

    Hilsen Eli.

    1. Du, vi så Trading places. Men vi ble ikke ferdige, for vi måtte se håndballkampen. Resten ser vi i dag. Forrige søndag så vi A Murray Christmas på Netflix, og søndagen før så vi 12 dates of Christmas. Vi har også sett Four Christmases den siste uka, husker ikke når. Jeg er en sucker for julefilmer! Love Actually er den beste! Men den ser vi nærmere jul. Gleder meg masse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *