(Ny) hverdag, C´est moi

14.og 15.desember

Uff, nå går det nedover med bloggpostfrekvensen. Håper dere tilgir meg! I dag har jeg utrolig vondt i høyre skulder, så blir ikke lange bloggposten. Jeg tror jeg må ha ligget på den eller noe, våknet nemlig med det i dag. 

Dagens adventstips er lytt til kroppen din, ikke overanstreng deg, selv om det er mye som må gjøres nå før jul. 

  
I stedet for selfie legger jeg i dag ut bilde av adventsstaken vår (i den grad det kalles stake når det egentlig ikke er en stake), som en leser ønsket. Treet, fatet, lysene og tallene er fra Kremmerhuset, fyrstikkene er fra noen år tilbake og adventskalenderen (en Julefortelling) fikk jeg på barneskolen en gang. Elsker den, og leser den, fortsatt. 

God uke til alle! 

2 comments on “14.og 15.desember

  1. Hei Carine! Jeg har lest bloggen din nesten helt fra starten. Det er en av de eneste bloggene jeg jeg er innom og kikker på hver dag. Både fordi det har vært veldig spennende å følge deg helt fra Sunnaas og fordi du skriver veldig bra! Men jeg har aldri gitt lyd fra meg fordi jeg synes sånne ting er superkleint. Hva skulle det være godt for, liksom.

    Men så har det seg sånn at jeg har fått utfordringskalender av min kjære samboer i år, og du er min kalendergave i dag! Så på dagens lapp sto de at jeg skulle skrive til deg! Og om ikke det var nok er denne utfordringskalenderen en blogg (utfordringen 1.des var å starte en blogg) Så i dag havner du på bloggen… Sorry hvis dette er kjemperart!

    Denne herligheten finnes altså på Kalenderpiken.wordpress.com , dagens innlegg kommer i kveld.

    Flau hilsen fra Linn 🙂

    1. Hei. Jeg innså plutselig at jeg aldri svarte på kommentaren din. Det var ikke så veldig hyggelig av meg, men jeg skrev jo om deg på bloggen. Uansett. Kul kalender, og takk for en hyggelig kommentar. Ønsker deg en gledelig jul. Ikke vær redd for å legge igjen flere kommentarer, det er bare hyggelig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *