Dere. Jeg vet ikke om dere leser kommentarene mine, men i går fikk jeg altså en kommentar fra en vaskeekte fan (hei Linn!). Faktisk så stor fan at å skrive på bloggen min var en utfordring i hennes utfordringskalender. Inne på denne bloggen ble jeg minnet på hvor mye morsommere jeg var før. Jeg mener, ikke for å skryte, men noen av toppbloggerinnleggene (obs:link til gammel blogg) mine er veldig morsomme. Det var jo enklere å være morsom når det ikke var så mye å tenke på. Etter at jeg kom hjem fra Sunnaas, og særlig etter at jeg begynte å jobbe, har jeg så liten tid til å tenke på bloggen. Men. Jeg har en stund hatt lyst til å lage en ny toppblogger-videoblogg, men jeg har slitt litt med tema. Jeg har sett at en populær greie hos mine medtoppbloggere er spørsmålsrunde, besvart i video. Vel. Jeg har ikke hatt lyst til å gjøre det frdi toppbloggerselvtilliten tar en alvorlig støyt når det ikke kommer inn spørsmål. Nå har jeg imidlertid funnet løsningen! Jeg kan bare ta spørsmålene fra en annen blogg. Jeg mener; hvis man lurer på hva fotballfrue spiser til frokost så lurer man vel også på hva jeg spiser til frokost?

  
Nå må jeg rulle til trening! Liker å få inn en god økt før lunsj, hvordan skal man ellers klare å holde figuren? Heh. Dagens adventstips er dermed løp ti mil før lunsj og du kan spise hva du vil. 
  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *