Lille julaften. Kvelden før kvelden. Det er nå jula virkelig starter, og adventen er over. Jeg valgte å hoppe over å blogge i går, fordi jeg ville at stomiinnlegget skulle ligge øverst en ekstra dag. Det er så idiotisk politikk at jeg har ikke ord. Eller, det har jeg jo. Les 21.desember. 

Uansett. I dag vil jeg snakke om å gi. Det er jo veldig i julens ånd, og kanskje til og med litt klisje, men jeg gjør det likevel. Hehe, gi og få, egentlig. På fredag fikk jeg en julegave og et julekort i posten. Av en nesten fremmed dame. Jeg møtte henne i begravelsen til en felles venn i vår. Hun har altså satt seg ned og skrevet et julekort, kjøpt et par øredobber, og sendt dem til meg. Jeg ble så rørt og glad at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. 

  
Her er jeg med øredobbene på. Julekortet står i vinduskarmen. 

På fredag fikk jeg også en e-post av en gammel speiderkompis av pappa. Han og kollegaene mente jeg kunne ha bruk for en selfiestang, for å variere på bildene mine. Han kjørte dermed innom her på lørdag, med en selfiestang. Er ikke det vanvittig snilt? Jeg blir så rørt av at folk er så snille, når det ikke er forventet. 

   
  

Det viser seg at jeg ikke klarer å bruke selfiestanga, men bildene ble jo varierte! 

I går kveld så Mannen og jeg på Kvelden før kvelden før kvelden Ylvis live UNICEF spesial. Verdens lengste tvprogramtittel. Jeg regner meg selv som relativt orientert om verdens problemer, men det var likevel et sterkt program å se. Særlig nå i jula, med all den overfloden vi har her. Dagens adventstips blir derfor å gi. Gi til de som trenger det mest. Jeg har bestemt meg for å bli UNICEF-fadder, men selv om du ikke har råd til å gi 250 kroner hver måned, har du sikkert råd til å gi noe. Det gjør en forskjell. Anbefaler også å se Ylvis-programmet! 

Med det ønsker jeg alle en nydelig lille julaften! 

Og til deg, halvparten av M2M, håper bursdagen er super! Veldig glad i deg! 

2 comments on “23.desember

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *