En skulle vøri fire år i romjul, og kjint ei jente som var nesten fem. 

  
Da jeg var liten pleide Oldemor å syngesi hele Romjulsdrøm for oss, i ekte Prøysen-stil. Jeg må innrømme at jeg litt for lenge trodde at det var lengden på romjula han sang om, ikke alderen. I dag tenker jeg at det hadde vært digg om romjula var lang. Kanskje ikke fire år, men lengre enn en uke. Det er så utrolig uvant å være hjemme, uten planer. Jeg kan ikke huske sist det skjedde, feriene mine er nesten alltid fylt opp. Hverdagene og, når jeg tenker meg om. Jeg har derfor koplet helt av, og lagt bort blogg og alt mulig annet. 

Håper alle har en hyggelig juletid. Vi hadde en supertrivelig julaftenfeiring med Mannens familie. Det var hjemmelaget lammerull til forrett, ribbe, hjemmelagede medisterkaker og julepølser, rødkål, surkål og selvfølgelig sprø svor til hovedrett, og riskrem til dessert. 

   
Hjemmelaget lammerull:

 
Det var også en del gaver, og jeg fikk så mye fint! 

  
Jeg elsker å gi bort gaver like mye som å få dem, og ble derfor veldig glad for å se at Mannen ble så glad for slipesteinen jeg kjøpte til ham til jul. 

 

I morgen skal Mannen og jeg på lunsj med tante, og så hjelpe et vennepar å flytte. Ferie er så digg!

Gledelig jul til alle! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *