Det var ikke helt meningen, men det ble plutselig en liten bloggpause. Jeg er ikke så komfortabel med å blogge på jobb, selv når jeg har lite å gjøre, også har jeg hatt besøk når jeg har vært hjemme. Og da, vips, går det flere dager. 

Siden sist har jeg vært på kontraktsmøte med kjøperne av leiligheten (og de var så glade!), på jobb og hatt besøk. I går brukte en venninne og jeg mye av dagen på å tenke på venninnen vår sin 30-årsdag. I år er nemlig året de aller fleste vennene mine, og meg selv, fyller 30. Det er skummelt å tenke at 20-årene snart er over. Heldigvis er jeg født i slutten av oktober, så det er leeenge til. Trill, derimot, bikker 30 allerede 13.februar. Haha! Problemet med at alle fyller 30 er imidlertid at man må finne fine gaver. Mannen fyller jo 30 i august OG skal disputere i juni-ish. Tenk at han leverer doktoravhandlingen sin allerede 1.mars! To store ting. Tips til gaver mottas med takk! 

  
Uansett. Det jeg egentlig hadde lyst til å skrive om i dag er noe jeg gjorde på fredag. Veien utenfor der vi bor har nemlig blitt bygget om i høst/vinter, og blitt bredere. Kjempefint, men veien har også blitt lavere i forhold til fortauet (ja, det var riktig bruk av “i forhold til”), så det er vanskelig/umulig for meg å komme ned fra fortauet hvis jeg skal opp til butikkene. I det minste om jeg kjører med el-stolen. Selv om jeg flytter, blir det det samme fortauet, og jeg tenkte at det er bedre å gjøre noe med det enn å irritere seg. 

   
   
Det er jo ikke lett å se på bildene, på grunn av snøen, men det er altså høyt. Og der man ser at det har blitt gått/rullet en del opp og ned, pleier det å være et fotgjengerfelt. Hvis det fortsatt skal være overgang der har ikke jeg sjans når det ikke er snø. 

Jet ringte derfor til Plan-og bygningsetaten. Det er stort, altså, for jeg har relativt stor telefonskrekk. Det var imidlertid feil sted å ringe, så jeg ble satt over til Bymiljøetaten. Der fikk jeg beskjed om å ringe tilbake på tirsdag, men de kunne fortelle meg at dersom veiarbeidet var avsluttet var det ingenting man kunne gjøre. Nå skal jeg ikke hisse meg opp før jeg har ringt tilbake på tirsdag, men i utgangspunktet tenker jeg at det må jo være feil! Hvis det ikke er noe veiarbeid så kan man ikke fikse en fortauskant?? Det kan ikke stemme. Jeg vet ikke om veiarbeidet er over enda, det er så mye arbeid over alt. 

  
Nå skal frøken Bustenskiold spise lunsj. Deilige anderester fra svigerfar. 

Sjalabais!

One comment on “Hei sveis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *