Hei

Nå føler jeg meg ekte ryggmargsskadet fordi jeg måtte dra hjem fra jobb på grunn av ukjente frysninger. Vanligvis så betyr frysninger at jeg må tisse, men når man har tømt blær og de ikke forsvinner så betyr det stort sett at noe er feil. Assistenten og jeg prøvde og finne ut av det på do på jobben, jeg løsnet på korsettet og tok av sko og lette etter krøller, men da det ikke ga seg innså jeg at jeg måtte hjem i seng. Vel installert i senga fant vi at det var gnaging av korsett på både over og undersiden, men når vi fikk av korsettet og på apobase har frysningene endelig gitt seg. Det er veldig fascinerende hvordan jeg ikke kan kjenne smerte på disse stedene, men likevel så sier kroppen min i fra. Dette blogginnlegget blir dessverre ikke lenger fordi jeg må diktere, og det er kleint å forfatte blogginnlegg muntlig.

 

God dag ønskes alle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *