Da er det undertegnede som er tilbake bak touchscreenen igjen. Så langt ingen rare frysninger i dag, og merkene fra i går er borte. Hurra for det! 

Det føles det mye hyggeligere å dele følgende nyhet på en god dag; jeg skal på min første utenlandsreise med jobben. 01.-04.mars skal tilbringes i Budapest, med avdelingen min. Jeg er veldig spent, jeg har aldri vært på en betalt reise før, og jeg har jo heller ikke vært på en utenlandstur etter skaden, som ikke har vært lagt opp etter meg. Nå er det jeg som skal tilpasse meg andres timeplan, det blir spennende. Jeg reiser mannssterk, med to assistenter, ettersom jeg hverken har Mannen eller mamma denne gangen. 

Bortsett fra å glede meg til tur er denne dagen litt trøtt. Både Mannen og jeg fikk akutte søvnproblemer etter nattkateterisering i natt, så mellom 03 og 07.30 sov jeg kun en times tid. Jeg vet ikke hvorfor han ikke sov, men jeg produserte svimlende 900ml med urin i samme tidsrom, så jeg tror ikke kroppen klarte å slappe av med all den produksjonen. “Heldigvis” var jeg våken, kjente frysninger, og fikk kateterisert to ganger (400+500ml), så det ble ingen lekkasje. 

Nå må jeg overvåke assistenten. Vi skal lage kjeks til personalmøte. 

  
Frøken Fett ønsker dere alle en god onsdag! (Utelukkende diss av egen sveis, altså. Prøver ikke å oppfordre til dårlig kroppsbilde gjennom å si at jeg er feit. Det har vi nok bloggere til!)

Peace!

2 comments on “Hola! 

 1. Kult at du skal til Budapest! Jeg sitter selv i rullestol (Permobil c500). Jeg har vært i Budapest, det er ikke veldig bra tilrettelagt. De har ingen rullestoldrosjer. Vi fikk en VWcaddy(lignende) drosje, uten rampe/heis/skinner, de ble nødt til å løfte hele stolen inn bak og jeg måtte sitte i vanlig bilsete.
  De har noe som ligner “syketransport”, det må bookes i forveien og koster ca det dobbelte av hva taxi gjør (men det er jo mye billigere der nede enn her likevel). I den bilen får man sitte i rullestolen og det er rampe. Men jeg ble ikke spent fast i gulvet.
  Ikke meningen å legge en demper på turen, tenkte bare det var greit å høre en annens erfaring.
  Inne i selve Budapest er det to lokale bussruter som har rampe (samme system som ruter), om jeg ikke husker helt feil er det rute 9 og 13.
  Buddapest er en superfin by! Håper du får en fin tur 🙂

  Og foresten, Alltid – Uansett. Ikke lenge til sessongstart!! : D

  1. Hei. Takk for veldig informativ kommentar! Jeg skal videreformidle til reisebyrået vårt. Tusen takk!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *