Jeg skal innrømme at jeg gruet meg ganske mye til å ringe til Bymiljøetaten på tirsdag. (Les hvorfor her!) Men, dere! Men! Mannen jeg pratet med var supertrivelig, og fortalte at han hadde gitt både klar og streng beskjed om at det skulle være nedsekning av/ved fortauet, slik at rullestoler, barnevogner og andre kommer seg over veien. Han sa faktisk, og jeg siterer; jeg må dra å stramme opp entreprenøren litt. Følte meg dermed veldig tatt på alvor, og fikk nesten litt dårlig samvittighet. Uansett, nå regner jeg med at det blir gjort, bare snøen forsvinner. Heldigvis kan snøen inntil videre fungere som rampe. Han sa forresten også at han var glad for at jeg sa fra. Jeg vil derfor med dette oppfordre andre til å si fra også. Det blir ikke bedre om ikke de som kan gjøre noe med et problem ikke vet hva problemet er! 

  
Ønsker alle en trivelig helg også! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *