Hey rockstars!
Legg merke til at det ikke er noen siffer i overskriften. Jeg kommer tilbake til hvorfor om et lite øyeblikk, ville bare gjøre dere oppmerksomme på det, og fortelle at det ikke er en feil. Dere har sikkert alle fått med dere at det var Vixen Blogawards forrige fredag. Jeg var dessverre ikke der, fordi jeg ikke var nominert eller invitert, men det var ikke sånn at jeg var interessert i å dra uansett. Håret var i uorden, og jeg hadde ingenting å ha på meg.


Uansett. Vi fikk vel alle med oss at Sophie Elise har blitt årets blogger, og juryen la vekt på samfunnsengasjement. Det er ikke til å stikke under en stol at hun var svært aktiv i flere samfunnsdebatter i fjor. Det er ikke bare juryen og jeg som har fått med oss det, også Fotballfrue. Ryktene sier hun holder på å miste grepet. De som sier at Fotballfrue ikke kan ta kritikk, kan imidlertid ta seg en bolle. Totalt uavhengig av Vixen og Sophie Elise har Fotballfrue nemlig også begynt å bry seg om samfunnet, og har kuttet ut rødt kjøtt. Bedre for miljøet. (Sa hun som har nye klær hver eneste dag, men hey, jeg dømmer ikke!)

Poenget er at vinden har snudd. Samfunnsengasjement er in. Og hvis det er sånn at det som skiller rosabloggerne fra hverandre nå er meninger, da er det kanskje de som har noe å lære av meg, og ikke motsatt. Hvem skulle trodd? Grunnen til at overskriften ikke har siffer i seg, slik som de andre toppbloggerinnleggene, er altså fordi jeg har bestemt meg for å gi meg selv tittelen (årets) Toppblogger! Ingen over, ingen ved siden.


I den anledning har jeg to tips til Sophie Elise, Fotballfrue, og andre bloggere som har lyst til å bli Årets (Topp)Blogger neste år.

1. Ikke selg meningene dine. Selv ikke for 30.000, og selv ikke til ideelle organisasjoner som Norsk Folkehjelp. Jeg sier ikke at man ikke skal selge annonseplass og/eller samarbeide med de snille, men man burde ikke sette seg i en situasjon der det kan stilles spørsmål ved integriteten din. Det er derfor jeg aldri har reklame. (Lover at det er derfor, ikke fordi ingen spør!)

2. Om du vil unngå at det skal debatteres at puppeflashingen din er et feministisk statement fordi du ser ut som en knulledokke har du to valgalternativer. Endre utseende eller ikke flashe. Om du ikke tar på en kilo sminke, løsvipper, løshår og Restylane, vil det ikke bli debatt. Det er derfor jeg ikke bruker så mye tid og krefter på utseende. Alltid klar til å flashe en pupp for feminismen. (Usikker på om det vil resultere i en blotteanmeldelse, men hva gjør man ikke for det man tror på?)

Når det er sagt er jeg veldig glad for at mine medtoppbloggere endelig har fått øynene opp for verden utenfor egen utgangsdør, så alt som gjenstår å si er dermed; velkommen i (Toppblogger)klubben!

2 comments on “Toppblogger 

  1. Tror nok du kunne “solgt” meningene dine.Din blogg er den enste jeg bruker tid på å lese regelmessig.Fordi den er fri for alt det skrullete og deres fremstilling av det de ser på som det perfekte.Du blottstiller deg på godt og vondt .Samtidig som du tør å ta opp ting som angår mange av oss.Er jeg innom de såkalte rosabloggerne syns jeg gjerne synd på de etterpå.Stå på videre som du har gjort til nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *