Nå har jeg prøvd å endre litt på bloggen. Med mine minimale skillz er det ikke så mye jeg klarer å gjøre selv, egentlig, men WordPress har en del “temaer” man kan bruke. Er usikker på om jeg liker det nye. Det er fint med mer fremtredende sidemenyer og sånn, men det er ganske mørkt med alt det svarte og grønne. Jeg skjønner ikke hvordan jeg får bort det svarte, og heller ikke hvordan man får headerbildet litt større. Men. Nå skal jeg teste det ut, se hva jeg synes, og ikke minst; hva dere synes! Det er jo dere som ser bloggen mest. Jeg ser jo stort sett  “baksiden”.

Jeg har brukt dagen i dag på å pakke ned enda mer til flyttingen. Tenk at det bare er en uke til vi tar over (i morgen)! Åh, jeg gleder meg sånn! Det er i utgangspunktet ikke mye vi trenger å gjøre, kun litt maling. Men. Vi må tilgjengeliggjøre den litt. Få en kjøkkenbenk som er hev-senk, få døråpnere og få en platting. Plattingen betaler vi for, og døråpnerene kommer nav med. (Jeg håper bare de finner et annet selskap enn de som skulle installere døråpnere på jobben min, for til tross for søknad og innvilgelse i september, har de fortsatt ikke blitt installert..) Problemet er kjøkkenbenken. Eller. Det er jo egentlig ikke et problem, det er bare at vi vil ha denne hev-senk-benken på en kjøkkenøy, og det dekker ikke nav. En kjøkkenøy er ikke hjelpemiddel. Grunnen til at vi ønsker denne løsningen er i hovedsak at da slipper vi å gjøre noe med kjøkkenet slik det står nå. Vi ville bygge en øy uansett, og tenkte at dette da kunne kombineres. Men dengang ei. Jaja. Det betyr jo bare at vi må betale for øya. Det er jo ikke et stort problem, det er bare litt utmattende at alt føles litt firkantet.


Mens jeg har pakket ned har Mannen laget ramen (japansk nudelsuppe) fra så scratch som det kan få blitt (bortsett fra at nudlene ikke er hjemmelaget), og det har fylt leiligheten med appetittvekkende lukt i hele dag. Jeg er dermed ganske sulten nå. Mmmm, ramen! Minner meg om Asiaturen vår i 2010.

 

Kledd for onsen
Kledd for onsen

 

Mmm noodle soup. I mean soup. I mean noodle soup. Damn it
Mmm noodle soup. I mean soup. I mean noodle soup. Damn it

4 comments on “Nytt design

 1. Nei,det skal ikke være enkelt her i verden! Sitter og ser på bildet av deg den gang du stod på bena,det gjør vondt da jeg tenker på skjebnen du har fått. Hva tenker du når du ser det selv? Ønsker dere lykke til i ny leilighet! “Heldiggriser”

  1. Vel. Det gjør ikke så vondt å se på bildene, jeg er jo glad jeg har fått 26 år på beina. Selv om situasjonen som helhet er kjip blir jeg på en måte ikke minnet på det av bilder, jeg vet det jo hele tiden.

   Takk!! ?

 2. Hei. Å velge mal i wordpress er ikke lett, for ofte er det en liten ting som er ‘galt’ med alle man prøver på. Enten så er headeren, fargene feil eller sidemenyene på feil sted. Jeg har brukt utallige timer med min blogg. Grunnen til at du ikke får større header, er at den malen du har valgt ikke tillater det. Det samme gjelder fargene antar jeg. For å være helt ærlig, og det er vel greit, så synes jeg det forrige designet var mye bedre. Det ble for mørkt for min del og så er ikke fan av sort og grønt sammen. Jeg har The Widely Theme på min blogg. Her får du kjempestor header og kan endre bakgrunnsfarge.

  Men når det er sagt, så er det jo innholdet i bloggen som betyr aller mest, og der får du karakteren ‘top notch’ og to tomler opp 🙂

  Ha en super dag.

  1. Takk for tilbakemelding! Jeg er helt enig med deg i at det er for mørkt, selv om fargekombinasjonen ikke plager meg. Jeg er bare så lei av den forrige. Takk for tips, jeg skal lete videre etter et tema alle kan like 🙂 Hyggelig at du liker innholdet. Ha en super kveld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *