Dette er egentlig noe jeg la ut på Facebook nettopp, men jeg følte at det var passe å dele det her også: 

For to år siden ble plutselig bloggen og jeg førstesideoppslag på NRK. En surrealistisk dag, som ble starten på et litt mer offentlig liv enn jeg var vandt til. I dag er jeg superglad, stolt, og fortsatt like overveldet for at noen hundre mennesker sjekker hva jeg har å si hver eneste dag. I går sa jeg til Mannen at ulykken er roten til alle bekymringer jeg har, men det betyr ikke at alt som har skjedd på grunn av ulykken er vonde ting. Dere kjente og ukjente gir meg så mye hver eneste dag, og dere har lært meg å bli tøffere, (litt) mer selvsikker og gjort meg enda mer takknemlig for at jeg er i live. 

Tusen takk! 

  
(Angrer fortsatt veldig på valg av genser. Jeg er ikke to meter bred i virkeligheten!) 

8 comments on “Offentlig

  1. Stå på videre! Det er veldig spennende, lærerikt og interessant å følge bloggen din. Jeg er imponert over din livsglede, guts, dine meninger og refleksjoner. Ønsker deg alt godt. Beste hilsen fra Hilde Mari, sykepleier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *