Ja, dere kjenner meg. Jeg er så selvbevisst at det er slitsomt. Tanken på at noen kanskje ikke likte det nye designet mitt var dermed for skummel. Jeg ville jo likevel ikke endre tilbake, for jeg liker at det er lettere å finne arkivet, kategorier, Instagram og sånt. I tillegg liker jeg at man ser flere av innleggene, selv om det gjør at man må gå inn på hvert enkelt. Følte meg überavansert når jeg måtte lage et headerbilde før jeg lastet det opp på wordpress. Hehe, skal ikke mye til for å imponere meg selv!

I dag har jeg vært på trening tidlig (10-11), som er superdigg, fordi jeg får så mye ut av dagen. Hva jeg har gjort i dag kan jeg skrive om i morgen, fordi i dag vil jeg nemlig fortelle om hvorfor treningen akkurat i dag var ekstra deilig. For det første prøvde jeg en ny bevegelse. Jeg brukte nedtrekksapparatet, men jeg stilte meg litt lengre unna enn jeg pleier, og sidelengs. Med en og en arm dro jeg armen fra en slags 90 graders vinkel rett ut fra skulderen og ned mot rompa. Litt som hvis du ligger i snøen og lager englevinger, men ikke tar armene over hodet. Dette er muskler jeg nesten ikke har kontakt med i det hele tatt, armhulen og baksiden av overarmen er tilnærmet helt lam, så vekta var bare på fem kg og fysioterapeuten hjalp meg. Men. Jeg klarte å gjøre bevegelsen med begge armer, og for en gangs skyld var ikke høyrearmen sterkere enn venstre. De var like dårlige, hehe.


Den andre grunnen til at det var ekstra bra med trening i dag var at jeg ikke var på trening sist onsdag. Hvorfor det, spør du? Jo, fordi da jeg var på vei opp rampa til bilen, for å kjøre til fysio, så falt det ene bakhjulet mitt av! 

img_3009 

Sånn satt jeg da. I over en time. Jeg turte jo ikke flytte på meg fordi jeg var redd for at stolen skulle velte ned av rampa.


Vi puttet jekken under for å støtte. Etter en times tid hadde vi samlet nok assistenter til å støtte på alle sider, slik at jeg kunne kjøre ned av rampa, og forflytte til manuell stol. Deretter dyttet de hjulet på plass, men jeg tror virkelig at Etac bør komme og ta en titt snart..

Happy wednesday!!

3 comments on “Nytt design #2

  1. Litt stress med dette nye designet. Bildet på toppen er overdimensjonert i min nettleser. Generelt synes jeg det er penere/finere med et design der de faste bildene tar mindre plass, og de nye bildene mer plass. Så forrige design var OK, men kanskje litt mye svart i kanten etter min smak.

    1. Ja, enig i at det forrige var for mørkt! Jeg tror ikke at headerbildestørrelsen var noe bedre med “originaldesignet” mitt, men jeg skjønner hva du mener. Det er imidlertid ikke overdimensjonert i min, prøv chrome eller safari ? Og takk for kommentar!! ?

    2. Hahaha, nå skjønte jeg hva du mente! Mannen åpnet bloggen i Firefox, og der var det virkelig overdimensjonert! Jeg bare trodde du ikke likte at headeren var stor. Nå skal det være fikset 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *