Hei på dere! 

Nå står vel snart tacoen på bordet, og Kim’sen ligger klar på benken? Norge er et land med vaner, og jeg liker det. Her i huset blir det imidlertid ikke taco, men fredagssushi og forhåpentligvis fredagssjokolade, om jeg er riktig så heldig. Mannen er på disputasen til en kollega i dag, så jeg skal ha min venninne Vera på besøk. 

Taco eller ei, det er uansett deilig med helg. Jeg hadde hjemmekontor i går, og jobbet så effektivt som aldri før, så det er deilig med to dager fri nå. (Jeg tøyser ikke, jeg var supereffektiv! Sannsynligvis fordi Shala var her og jobbet også, og jeg ville ikke forstyrre henne). Dette er siste helga før vi tar over den nye leiligheten. Tenk at det skjer på mandag allerede! Det skal bli så utrolig deilig med mer (nok!) plass. Rullestollivet er ekstremt plasskrevende, og det blir deilig å ha tilgang på all plassen som behøves. Til uka skal vi male litt i den nye leiligheten, før vi flytter om en uke. Hurra! 

  
Jeg ville bare ønske dere alle en vidunderlig fredag! Ta en skål for at januar snart er over, og det blir stadig lysere. Hipp hipp! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *