Hehe, skjønte ingenting når jeg fikk en kommentar som kun var “?” før i dag. Men så så jeg hvilket innlegg kommentaren hørte til, og det var altså ikke meningen å publisere det. Det som skjedde var at jeg sjekket bloggstatistikken før jeg la meg i går, og la mobilen ned på brystet, med skjermen ned. Før lyset ble slukket på iPhonen løftet jeg den imidlertid opp og la den ved siden av meg. Jeg kan ikke rette ut fingrene, så alle fire fingrene kom borti skjermen. Jeg fikk med meg at noe skjedde, men hadde glemt at jeg var inne på blogg-appen. Så tok Mannen telefonen bort, skrudde den av og la den i laderen, uten at jeg fikk med meg at noe ble publisert. 

Det var med andre ord ikke meningen, men jeg valgte å ikke ta det bort, fordi det er en av utfordringene ved å være tetraplegiker. Det er supert med touchscreen, men også av og til vanskelig. 

  
God kveld, hilsen sliten-Carine! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *