Ofte tenker jeg at jeg ikke vet hva jeg skal blogge om, fordi jeg lever så “vanlig”. Og det er jo ikke så spennende å lese om helt vanlige folk. (Eller?) Men så slår det meg innimellom at det er ikke alt som er vanlig/som før, jeg bare begynner å bli så vandt til tetraplegikerlivet. Jeg mener; hvor mange av dere lesere har tisset blant selvbetjeningslagerhyllene til IKEA den siste uka? Hva med noen gang? Vel. Det gjorde jeg på fredag. Det var jo heldigvis ingen som så det, og det blir jo ikke gris når jeg kateteriserer, men det er jo likevel litt rart. 

En annen ting som er annerledes er deltakelse i råd for for funksjonshemmede (avd Grünerløkka). Jeg var på mitt andre møte i går, og ble nesten enstemmig innstilt som nestleder. Nesten enstemmig, for jeg selv var ikke like overbevist som alle andre var. Men det blir sikkert bra, lederen vår er svært erfaren. 

Nå har jeg akkurat kommet fra trening, og venter på å dra til Aker Sykehus. Jeg skal delta i et forskningsprosjekt om blodsirkulasjon. Forespørseler om slike ting vil jeg også si var mangelvare før skaden. 

Det siste punktet jeg hadde tenkt å skrive om var tid, men jeg fikk for dårlig tid. Klassisk! Ting tar tid!

  
Ha en fin onsdag, fine lesere! 

2 comments on “Tetraplegikerlivet

  1. Gratulerer med nytt verv Carine! Det blir sikkert veldig bra. Du er nok sikkert veldig godt skikket til det! Er det ikke godt også å kjenne på at du lever litt vanlig av og til? Men så er det jo nettopp det at det er veldig gøy for andre å lære litt om hva som er vanlig og ikke så vanlig for deg. Alle har vi jo forskjellige referanser 🙂 Jeg sitter og jobber med søknad til Fritt ord om forestillingen jeg snakket om da jeg var på besøk. Og kanskje blir du snart spurt om dere vil ha besøk hjem i stua av meg og regissøren, hvor du og vennene dine kan lytte og gi tilbakemeldinger. Vi skal nemlig jobbe fortellingen fram slikt. Skummelt, men spennende 🙂 Håper der vil trives i nytt hjem 🙂 Ha en fin uke!
    HIlsen Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *