I dag er det en merkedag. Den første vennen i årskullet mitt blir 30. Tenk det, dere. I år blir jeg 30. Heldigvis er ikke det før om lenge. Men Trill blir altså 30 i dag. Jeg er supergira for å feire henne i kveld. Hun er en skatt av de sjeldne. Så stødig, så fornuftig, så behagelig å være sammen med. Der jeg har følelser og humør som går opp og ned som flodbølger, er Trill den rolige stemmen som holder meg samlet. Hun gir deg følelsen av at alt går bra uansett. Hvem elsker vel ikke folk som er sånn? Vakker, snill og smart er hun også. Hipp hurra for Trill!

  
Jeg har krasjet bursdagen hennes litt, for Mannen skulle spille rollespill med kompisene sine i dag. For å komme inn i Trills leilighet kjørte dermed Mannen meg hit allerede i ett-tiden. Leiligheten er nemlig tre trapper opp, og jeg stoler på svært få når det gjelder å forsere trappetrinn. Rullestollivet ass! Jeg har dermed ikke mer å komme med i dag, kan ikke sitte med bloggen når jeg er hos Trill og familien. 

  
God lørdag alle sammen! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *