I kveld skal vi feire svigemors bursdag, med middag og vin hjemme hos oss. Det blir første gang vi har ordentlig besøk i den nye leiligheten, så mens Mannen og jeg har vært ute, har assistenten vasket leiligheten. Digg! Det var nemlig ekstremt skittent hjemme, men nå er alt så meget bedre. 

Mannen og jeg var på Mathallen med svigermor, for å kjøpe inn mat til i kveld. Nå gleder jeg meg til kreps og tørket ytrefilet og deilig vin! Så deilig med de dagene hvor man bare kan slappe av, spise en lunsj på en cafe, og bare nyte livet. 

 

  
På vei inn på Mathallen møtte jeg en bloggleser (hei!). Det er ikke så ofte jeg blir gjenkjent av totalt fremmede, i hvert fall ikke som kommer bort til meg, så det var veldig moro. Og surrealistisk. Hvor ofte møter man fans, liksom?! Men det er virkelig bare å komme bort og hilse, jeg synes det er veldig hyggelig. 

Nå skal jeg få med meg sprinten fra tidligere i dag (hipp hurra for Apple TV!).

Ha en strålende lørdagskveld!

 

2 comments on “Helgefølelsen 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *