I dag har jeg gjort noe jeg ikke har gjort siden jeg var liten og deltok på Barnas Holmenkolldag; jeg har meldt meg på et idrettsarrangement. Og jeg vil nå, slik alle som melder seg på idrettsarrangementer gjør (knis); både dele det med verden og oppfordre folk til å bli med. 

Jeg har meldt meg på Wings for life (nettside her), som er i Stavanger 8.mai. Det vil si, i Norge er det i Stavanger, men dette løpet arrangeres samtidig over store deler av verden. Alle inntektene går til forskning på ryggmargsskade, så om det er ett løp du bør delta på er det dette! Noe av det fine med dette løpet er at det er individuelt tilpasset. Det finnes ingen målstrek. En stund etter at deltakerne har startet begynner en bil å kjøre sakte, og når den tar deg igjen er du ute. Det er jo selvsagt om å gjøre å komme lengst mulig, men man konkurrerer mest mot seg selv og egne mål. Det liker jeg. Jeg ser ikke for meg at jeg kommer så veldig langt, men mamma har i årevis sagt at det viktigste er ikke å vinne, men å delta. Vanligvis er jo det ikke riktig i det hele tatt, men akkurat her er det det. Også gjør det jo at jeg ønsker å trene for å komme lengst mulig. 

Bli med du også! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *