God morgen fra Øst-Europa! Jeg har snart vært på tur i 24 timer, selv om det føles lengre fordi jeg måtte opp 05.30 i går. Og de dagene, som kommer etter netter med omtrent fem timer søvn, de er seige. På middagen i går var mascaraen det eneste som gjorde at jeg ikke konstant gned mine såre, trøtte øyne. 

 Jeg hadde mine bekymringer for ting som kunne gå galt, men så langt har alt gått bra. Jeg fikk byttet sete på flyet, slik at en assistent og jeg fikk sitte sammen, bilen som skulle hente oss hadde både rampe og fester til rullestolen (ingen setebelte til meg riktignok, da), rommet og hotellet er smooth, og gatene er mye mer rullbare enn jeg hadde sett for meg. Nå spørs det jo hvor man legger lista, for det er jo terskler for å komme inn over alt, og de færreste stedene (så langt) har HC-toalett, men det er jo fiksbart. Stort sett. 

Det eneste jeg har å utsette så langt er den beinharde (!) senga de har gitt meg, hvor til og med dyner og puter er harde. Men det er jo heldigvis bare tre netter. 

Bilder fra i går:

  
 
Assistent og meg på flyet. 
  
Lunsj i går. Så mye mat! 

  
Nå må bustehuet gjøre seg klar for dagen. 

Talast!

Følg meg på snap på reise: carinero 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *