Arbeid, Reise

Budapest dag 3

God morgen! I dag er ikke en så god morgen for meg, for jeg forspiste meg i går kveld. Var veldig arrogant noen timer før, til assistenten, og sa at det nesten aldri har skjedd med meg. Men så lå jeg i senga og brakk meg noen timer senere. Idiot! Grunnen var at jeg var så sulten at jeg nesten trodde jeg hadde føling (minus diabetesen, så klart), og måtte ha mat. Vi gikk for gåselever og ost, dumme som vi var. Kun en liten time etterpå var det nemlig treretters med kollegaene. Og jeg var jo egentlig mett.. Likevel spiste jeg en del av alle tre rettene, ville jo ikke virke kresen eller på slanker’n. 

   
 Middagen var tradisjonell ungarsk mat, i flotte omgivelser. Restauranten er fra 1877, og det var levende musikk fra en kvintett hele kvelden. Veldig gøy å være med på, helt til.. 

..jeg kom hjem, lå i senga og tok av korsettet. Da føltes det som om hele treretteren kom ned i magesekken samtidig. Ikke digg! Det tok dermed litt tid å sovne. Jeg måtte til og med sette meg opp og brekke meg over søppelkassen, men for meg som ikke kan spy, var det egentlig ikke noe poeng. Til slutt sovnet jeg heldigvis, og nå er jeg litt bedre. 

  
Tidligere på dagen var to av assistentene og jeg ute og drakk “Champagne”. 

  
Vi tok ungarsk, ekstra tørr. Hehe. Var god da. 

Nå skal vi snart sette nesa mot flyplassen og Norge. Gleder meg til å møte Mannen, og til å sove i egen, myke, seng!

Snakkes i Norge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *