På vegne av både Mannen og meg selv; tusen takk for alle gratulasjoner og lykkeønskninger. Torsdag var en veldig trivelig dag, og Mannen var blid som en sol da han kom hjem fra jobb. Vi hadde tre venner på rosa champagne og muffins om kvelden, og sov en time lengre i går. Deilig! 

  
  
Vi hadde fri i går begge to, og brukte dagen sammen med Harry Potter, i bilen på vei til Trysil. Der er vi nå, sammen med Mamma, Bjørnis og Tante. Og Vinni så klart! Her fikk vi også champagne (ikke rosa, riktignok), og crispy duck til middag. Virkelig luksus! Jeg er bedre i magen nå, heldigvis. Egentlig hadde jeg tenkt å bruke dagen i dag fordypet i en bok mens de andre var på ski, men dumme meg glemte begge bøkene jeg holder på med hjemme. Da ble det TV-serier på Mannens Mac i stedet.

  
Ønsker dere en nydelig helg, og håper dere har like fint vær som det er her i Fageråsen! Hilsen Busta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *