Huhei, her går det i ett! Det er mammas bursdag, så vi skal snart på restaurant, jeg kommer akkurat fra overtakelse på leiligheten vi har flyttet fra, i tillegg til at jeg selvfølgelig har vært på jobb, hvor jeg endelig fikk lønnstilskudd på papiret! Lang setning som var vanskelig å lese? Jupp, men det var med vilje. I dag føler jeg at jeg har hatt tusen ting i hodet på en gang, og at dagen har løpt fra meg. 

  
Hurra for 100% ansettelse, hvor FHI får refundert 35%! NAVs skjulte juvel er endelig min!

Hurra for å ha gitt fra oss den gamle leiligheten også. En mindre ting å ha ansvar for, og noen millioner mindre i lån! 

Nå må jeg hive meg rundt for å bli klar for feiring. Vi skal på Pinerolo Cantina, og jeg gleder meg stort. Aldri vært der før, men forventningene er ganske høye. 

  

  
Var denne bloggposten litt kort for deg? Da anbefaler jeg en av mine beste bloggposter noen gang; Toppblogger nummer en, som feirer to år i disse dager. 

2 comments on “For en dag!

  1. Hurra for 100 % ansettelse! Og hurra for mødrene våre! Mammaen min blir også 56 i dag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *