Kjenn sola varmer a, dere! Mmmm! Det er godt for kropp og sinn! 

  
Riktignok har jeg fortsatt jakke og skjerf, men jeg har i hvert fall en jakke med minimalt med ull! Og den er rosa. Det er jo vårlig. 

I dag er det virkelig godt å være NAVer. Jeg har brukt dagen så langt på å følge med på når det er sol i hagen, handle middag og sitte i sola og drikke chai latte. Egentlig skulle jeg vært på fysio straks også, men de hadde rotet med timene, så det ble avlyst. Den late Carine syntes ikke det gjorde så mye. Hehe. Det er mye diggere å NAVe i sola enn å pumpe jern. 

Faktisk var det å “slippe” trening litt deilig på ordentlig også, for jeg hadde en veldig søvnløs natt, og er svært sliten. Jeg hater at jeg har såpass med søvnproblemer som jeg har, selv om jeg er fornøyd med at den lille søvnen jeg fikk i natt kom uten sovepiller. Det kjipeste med å ikke få sove ordentlig er at det også går utover Mannen. Når man ikke klarer å bevege seg, ta seg en tur i stua, sette på litt musikk eller ta frem en bok, hva gjør man da? Selv om han selvsagt har sovet mye mer enn meg i natt, har ikke natta vært så god for ham heller. Vel. Da må det bli bra i natt! 

  

7 comments on “Tralala vår! 

  1. Kanskje du skulle prøve melatonin? Jeg har sovet elendig dårlig lenge (flere år) men nå har jeg brukt dette ca halvannen måned og jeg sover faktisk godt nå for tiden, bank i bordet Skal ikke være avhengighetsskapende heller. Kanskje verdt et forsøk? Har tidligere prøvd vallergan (fått av lege) og sleepwell (kjøpt selv) men ingen av de funket på meg…

    1. Ja, her går det i vallergan (blir så utrolig bakfull og sløv dagen etter!) eller imovane (avhengighetsskr. Ikke prøvd melatonin, men kan jo høre med legen. Takk for tips. Sov godt ?

  2. Aaah! For et herlig bilde av deg med solbriller og et fint smil 🙂 Det varmer jo like mye som sola! God helg 🙂

  3. Hvis problemet er å forbli i søvnen (altså i motsetning til å ha innsovningsproblemer om kvelden), så kan du snakke med legen din om Tolvon. Det hjelper veldig godt for å få sove hele natten (men hjelper ikke innsovning altså). Tolvon er ikke avhengighetsskapende heller, så man slipper å øke dosen for å oppnå effekt.

    1. Problemet er stort sett å sovne. Jeg sover ofte lett også, men stort sett er det det å sovne som er utfordringen. Men takk for tips uansett ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *