Nå kan jeg endelig fortelle den andre grunnen til hvorfor jeg har vært litt fraværende, nemlig utdrikningslagene til Shala og Anders. Mannen er Anders’ forlover, og jeg har vært ganske involvert i Shala sitt, så i og etter påsken har det egentlig vært utdrikningslag på hjernen 24/7. Og det skulle jo være en overraskelse for dem begge, så har ikke kunnet nevne det her. Med jobb og stress på siden har jeg rett og slett ikke hatt fantasi eller overskudd til bloggen. Men! De ble begge overrasket, og Shala gråt av glede på slutten av kvelden i går, så alt har gått etter planen for oss jentene. Gutta har hatt en todagers fest, så der forventer jeg hjem en slapp Mann når som helst. Men på det jeg har sett på Snapchat så har det også sett veldig vellykket ut! Hurra! Bare tre uker til bryllup nå, jeg gleder meg sånn!

Jeg tenkte jeg skulle skrive et eget innlegg om utdrikningslaget, for aktivitetene var jo delvis plukket ut med tanke på meg, og det kan jo være til nytte for andre som vil gjøre rullestolvennlige aktiviteter.

  
Men det må bli senere. Dette er meg i dag, etter å ha vært våken i nesten 21 timer i går, og på fest i over 18 av dem.. Det er ikke en spøk når man nærmer seg sin 30.fødselsdag! 

God og slapp søndag til alle! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *