God morgen, alle sammen. Jeg tenkte i dag å prøve å ta et bilde hver time hele tiden jeg er våken, og oppdatere innlegget underveis gjennom dagen. Det blir nok neppe oppdatering hver eneste gang jeg tar et nytt bilde, men jeg skal prøve så mye jeg får tid.

Dagen min begynte 07.30. Det er når assistenten begynner på jobb, og jeg vekkes. Det er det dessverre ingen bilder av.

08.30.  

I timen mellom halv åtte og halv ni har jeg begynt morgenstellet med en tur på toalettet (droppet bildebeviset, dere får ta mitt ord for det!). Her ligger jeg i senga etterpå, på siden, for å avlaste rumpa. Å sitte på dostol er ikke deilig for rumpa, så jeg må nesten alltid ligge like lenge på siden som jeg bruker på selve doturen, for å få alle røde merker helt bort.

09.30
Kunne åpenbart ligget lengre i senga, for det var ikke akkurat et inspirerende vær å stå opp til. (Men se på den freshe, nye plattingen vår!) Dessverre kan jeg ikke ligge å dra meg selv om det ikke er jobbedag i dag, for jeg må på trening nå.

10.30
Halv elleve var jeg godt i gang med fysio. I dag var det en hard økt, med både sittestilling, push-ups, pull-ups, mage og, som vist på bildet; nakketrening. Hvordan kan noen som er lam fra brystet trene mage, lurer du kanskje på? Ja, det skjønner jeg, men det er ikke akkurat sit-ups jeg gjør da. Det fysioterapeuten gjør er å binde knærne mine sammen, legge leggene på en stor gymball, også skal jeg prøve å flytte beina fra side til side ved å mobilisere muskler i mageregionen. Det er mer slitsomt enn det høres ut, for det er mye tyngre å prøve å bruke muskler jeg ikke har (så god) kontakt med, enn muskler jeg har kontroll på.

11.30
Etter treningen var det bare å trille hjem, iført mitt favorittplagg; Sunnaasburkaen. Eller regntrekk, om du vil. Æsj, som jeg er lei av regn! Det er jo bare syv minutter å trille til/fra fysio, så føler det er unødvendig å kjøre. Men kjipt med regn, ass! Eneste positive å trekke frem fra øyeblikket dette bildet ble tatt er at gatene er børstet, og klare for vår!

12.30

image

Dette bildet trenger vel egentlig ikke mye forklaring (jeg er hekta!). Men vil bare påpeke at jeg har gjeldende rekord i gruppa!

13.30

image

I ett-tiden fikk jeg besøk av to venninner som har barn; lille fadderbarnFridus på ett, og lille T på seks måneder. Ganske stas å ikke jobbe fulltid, må jeg si!

14.30image

En time har gått, men besøket er fortsatt her. Veldig trivelig!

15.30

image

Lille T og moren gikk, mens Fridus og Trill ble litt lengre. Det var en litt slapp ettåring etter hvert, som tok vaksiner i går og fortsatt hadde litt feber. Men litt soving og tafsing på mor løste det.

16.30

image

Besøket har reist, for jeg må videre i dagens planer. På med sko for å rekke medarbeidersamtale klokken fem. En arbeidsleder er (nesten) alltid på jobb!

17.30

image

Fikk frysninger midt under medarbeidersamtalen, så da var det bare å suse inn på HC-toalettet på Løren senter, og kateterisere. Det er nemlig ikke noe som heter “å holde seg”… Ellers en veldig bra samtale, fikk masse skryt. Og gav skryt, selvsagt!

18.30

image

På vei hjem fra samtalen måtte jeg selvsagt ta bilde med Lørens nyeste attraksjon; vår nye T-banestasjon. Jeg har ikke tatt banen der selv enda, men det er veldig deilig med et stopp kun fire-fem minutter hjemmefra. Regnet hadde også heldigvis gitt seg, så Sunnaasburkaen kunne forbli i sekken. Dette bildet freaket meg litt ut, for det ser ut som om jeg mangler høyrehånda mi, men jeg kan forsikre bekymrede tittere om at den er her i god behold.

19.30

image

Middag foran TVen. Var det noen som sa klasse? Høhø, her i huset er det ofte den måten vi inntar middagene våre på. Og vi liker det! I dag var det kylling cashew som stod på menyen, en thaiinspirert wokrett med kylling, grønnsaker og cashewnøtter. Dette er en av de middagene med hyppigst forekomst i Casa Ø-Ø.

20.30

image

Jeg vet at klokken ikke er heeeelt 20.30 enda, men jeg sitter nok her med vinglasset mitt om ti minutter også. Det måtte nemlig bli et glass Riesling på hver i dag, det var til overs fra guttas utdrikningslag, og vi vil jo ikke at den skal bli dårlig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *