Dere har jo fått med dere at årets happening, #shandreas2016, er rett rundt hjørnet. Faktisk er det bare to uker igjen til de er mann og kone. Som en av deres beste venner toppblogger ønsket jeg selvsagt å ta meg godt ut i bryllupet, og trodde at jeg var tidlig ute da jeg hadde kjolen hengende allerede i januar. Mamma dro nemlig til designerbutikken jeg kjøpte brudekjolen min fra (Sadoni) en dag de hadde vareprøvesalg, og fikk sikret meg en nydelig kjole til “bare” en tusenlapp. Men. I dag (ikke kudos for å være treig!) oppdaget jeg at hun hadde fått en størrelse mindre enn hun hadde bedt om. Det betyr at jeg ikke får igjen glidelåsen over puppene, og at jeg kun to uker før bryllupet er kjoleløs!

Dette føles jo selvfølgelig som en krise, men jeg vet at det ikke egentlig er det. Likevel. Det stresser meg litt, jeg har jo så mange krav! Jeg vil jo ha en jeg liker, som ikke er for mørk, og som sitter pent. I tillegg skal den dekke korsettet bak, ikke gi klumper under rumpa, være mulig å kateterisere i og helst kjennes behagelig. Ææææ.

 

 Jeg vet heldigvis at dette er et I-landsproblem, altså. Men tar i mot tips med takk!!

Og så, for å gi dere god stemning nå på lørdagen;


Er ikke dette det vakreste paret du har sett? Følg meg på snap (carinero) for flere vakre bilder!

3 comments on “I-landskrise

 1. Uff så uheldige du skulle være 🙁
  Jeg vil anbefale deg å gå inn på nettsiden: krappe.no og trykk så på selskapskjoler. Kanskje du finner noe der, mye fint ihvertfall..Ha en fin helg! Klem fra

 2. Uff så uheldige du skulle være 🙁
  Jeg vil anbefale deg å gå inn på nettsiden: krappe.no og trykk så på selskapskjoler. Kanskje du finner noe der, mye fint ihvertfall..Ha en fin helg! Klem fra Eldbjørg

  1. Tusen takk for tips, men heldigvis lot butikken meg bytte. Kjolen var faktisk feilmerket, så det var ikke bare vår skyld.
   Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *