The Mansion, Video

Mobilvideoblogg: Hjemme hos Toppbloggeren! 

Jeg syntes det var så lettvint og fint med den lille mobilvideosnutten jeg hadde på tirsdag, så jeg tenkte å vise dere litt av leiligheten med mobilkameraet mitt. Hva synes dere om dette formatet? Jeg må innrømme at jeg er ganske grønn på hva som er bra format for dere, så tilbakemeldinger er gull! Jeg håper også dere likte de 12 timene med meg på torsdag! Eller ble det litt mye Carine? Her er i hvert fall videoen!

4 comments on “Mobilvideoblogg: Hjemme hos Toppbloggeren! 

  1. Hvis du får til å holde mobilen andre veien er det mer seervennlig 🙂 Ellers synes jeg det var en fin video!

    1. Takk! Ja, jeg vet. Men det er så innmari vanskelig med tetraplegikerhender. Bra du likte den ellers da ?

  2. Så hele videoen jeg! Alltid gøy å se hvordan andre bor, du og mannen har jammen meg fått det fint. Jeg og kan se inn i stua fra gangen, for en tilfeldighet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *