Herregud altså, nå har jeg virkelig blitt en blogger. Dette sier jeg med mye flauhet i stemmen, og rødfarge i fjeset, for jeg vil jo ikke være en blogger-blogger. Når skjedde det egentlig? Grunnen til at jeg nå har innsett dette, var da jeg skulle vise Mannen videoen jeg la ut i går. Gå på YouTube, sa jeg. Vi søkte, fant, og så. Og da, dere, da innså jeg hvor klein jeg var. 

Det er nemlig ganske flaut å innrømme det, men i går var det altså helt naturlig for meg å spille inn en videoblogg for å vise dere leiligheten. Det slo meg ikke i det hele tatt at det var rart, selvfølgelig var det OK å vise frem hvor vi bor. Ikke et eneste sekund tenkte jeg “men Carine, hvem f har lyst til å se hvor du sover eller oppbevarer kateterene dine?”. Jeg begynte bloggen med en viss ironisk distanse til det hele, men nå er jeg ikke noe bedre enn resten av bloggnorge. Sannsynligvis verre, for jeg klarer jo ikke blogge hver dag. Jeg aner ikke hvordan det har skjedd, men jeg har bare blitt en blogger. Oioi. Dette gjør noe med hele identiteten min. Ikke at det er noe galt i å være blogger, jeg bare visste ikke at det var det jeg var. 

  
  
Jaja, ha en knall uke da, rockstars! 

Xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *