C´est moi, Institusjonsliv

Hjelp meg å finne flere engler! 

Jeg trenger nye assistenter! 
Jeg er en jente på 29 som frem til sommeren 2013 studerte sosiologi ved Universitetet i Oslo. På fritiden er jeg ivrig fotballsupporter, vindrikker og brettspiller. Jeg tilbringer mye tid med venner, liker å reise og å bare kose meg hjemme med mannen. I tillegg bruker jeg selvsagt en del tid på jobb, matlaging, husarbeid og handling. Jeg jobber for tiden i en 65%-stilling på Folkehelseinstituttet.
16.06.13 var jeg utsatt for en fallulykke og brakk nakken. Dette gjorde at jeg fikk en alvorlig skade på ryggmargen og havnet i rullestol. Det gjør at jeg trenger noen til å være mine armer og bein. Jeg trenger hjelp til å komme meg rundt til, og delta på, aktivitetene jeg drev med før, i tillegg til å komme meg til jobb og fysioterapi. 
Hjemme trenger jeg hjelp til husarbeid, som rydding, vasking, matlaging og morgenstell. Dette innebærer hjelp til dusj, påkledning og til å komme meg på toalettet. I tillegg trenger jeg hjelp til forflytning mellom rullestoler og fra stol til seng.  
Arbeidet vil primært være på morgen og dagtid på hverdager, og på dagtid i helgene, men noe kvelds- og nattjobbing kan forekomme. I tillegg kan det bli aktuelt å bli med på reiser. Å kunne snakke godt norsk er et krav, fordi mye av jobben går ut på å kommunisere med meg. Erfaring med lignende arbeid er positivt, men ikke et krav. Det er veldig viktig at du har førerkort til personbil. Personlig egenhet vektlegges, da kjemien mellom deg og meg må stemme for at vi begge skal trives.
I dag har jeg fire fast ansatte assistenter i alt fra 15-60%-stillinger. Til høsten skal en av dem tilbake på skolebenken, en annen skal ha permisjon, og det er behov for en til to nye tilkallingsvikarer. Gjerne skriv i søknaden hva slags type stilling du er interessert i. Stillingene passer veldig bra som en deltidsjobb ved siden av studier. Stillingene har oppstart i august. 
Søknad og CV kan sendes til carine.bpa@gmail.com. Har du spørsmål kan de også sendes på epost. Søknadsfrist 20.05.16.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *