Svartere dager

Ekte blåmandag 

I dag har vært en dag proppfull av små og store dårlige nyheter. Ettersom ikke de fleste direkte angår meg er det ikke ting jeg vil dele på bloggen. Vet at det er tidenes lameste bloggpost, og at det -om noe- kun appellerer til nysgjerrigheten deres, og kanskje irritasjon over at jeg sier A og ikke B. Til det kan jeg bare si; det skjønner jeg godt! Grunnen til at jeg skrev det sånn er kun så dere skal vite at i dag er ikke humøret på topp, og dermed heller ikke bloggleden. 


Men jeg legger ved et bilde fra enklere tider, aka i går. 


Håper deres mandag er bedre enn min! 

2 comments on “Ekte blåmandag 

  1. Uff,sånne leie dager er ofte lange,håper dagen blir bedre for deg i morgen og dagene fremover….
    Fint bilde av ekteparet,dere kler hverandre godt!
    Klem til dere begge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *