Det hender jeg besvimer om morgenen. Vel, det er en underdrivelse, for frem til omtrent januar besvimte jeg omtrent hver morgen. Opp av senga, opp i do/dusjstol, inn på badet, og vips! Borte. Stort sett en gang, men ofte flere. Når jeg først har kommet ordentlig til meg selv skjer det ikke igjen før neste morgen. I år har det avtatt en del, og det kan gå mange morgener på rad uten at jeg har besvimt. 

I dag kjente jeg at jeg var svimmel, så jeg ba om et glass appelsinjuice, for å både få sukker og heve væskebalansen. Det fikk jeg, men akkurat da assistenten var ute av badet for å hente noe, besvimte jeg likevel, og BAM! Glasset gikk i tusen knas. Da jeg kom til meg selv igjen, var både assistenten og Mannen plutselig på badet sammen med meg. 

Heldigvis tok det ikke alt for lang tid å slutte være svimmel, og jeg var klar for dusj. Men! Tror du ikke noen hadde kutta varmtvannet i blokka? Så da ble det ikke noen dusjing, og all svimmelheten og glassknusingen var til ingen nytte. 


Har dynket meg selv i tørrsjampo da, hehe. 

2 comments on “Dårlig start på dagen

    1. Hei Vinni. Hyggelig at du har kommet deg til tastaturet! Ikke så skummelt, altså. Faller aldri av stolen ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *