Jeg har daglig satt rekord i dager-uten-urinveisinfeksjon-etter-skade, for jeg har ikke hatt det siden før bursdagen min, og jeg har bursdag i oktober. Over et halvt år, dere! Tenk det! Mine flinke engler er selvfølgelig en stor del av det, men hovedsakelig tror jeg det er den finurlige blæreløsningen som er hovedårsaken. Det at jeg kan tømme blæra gjennom kateter i navlen, i stedet for det originale urinrøret, gjør at bakteriene fra anus i mye mindre grad blir dyttet inn i blæra. Men nå dere, nå har det skjedd. Jeg har banket i bord, jeg har prøvd å ikke jinxe, men infeksjonen har inntatt meg. Og den har inntatt meg med full styrke. Vi snakker en heftig antibiotikakur, dårlig i magen og glassaktige øyne. 


Men jeg har jo vært gjennom det før, og jeg vet at jeg kommer sterkere tilbake. 

4 comments on “Rekord!

 1. Og glassaktige øyne sier du……?
  Likevel smiler du som alltid,gode deg-
  God bedring!
  Klem fra Sylvi.

 2. Masse god bedring Carine ?
  Håper du får nyte det flotte været også da ?
  God helg til dere ?
  Klem fra Marit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *