C´est moi, Samfunn

Wings for life 

I dag (akkurat nå, faktisk!) går startskuddet for Wings for life, et løp til inntekt for ryggmargsskadeforskning. Mannen, assistenten og jeg var påmeldt, hotell var booket og flybilletter betalt. Men så ble jeg syk. Jeg har vært så slått ut denne helgen at jeg sov fra ni til ni i natt, men er likevel supertrøtt. Jeg skylder på infeksjonen, men også på antibiotikaen. 

Uansett. Wings for life skjer uten meg i år, men mammaen min, kjæresten hennes og noen av deres venner er i Stavanger og løper. Mamma har blitt intervjuet av Wings for life, og jeg oppfordrer alle til å lese artikkelen på denne linken: Line løper for datteren


Heia alle i dag, men særlig heia mamma! 

One comment on “Wings for life 

  1. Har så stor respekt for hva du har klart så langt. Det er fantastisk. Har sikkert vært mange kamper å sloss, og så glad for at du har gode mennesker rundt deg. Du setter et tydlig merke i hverdagen og er en inspirasjon for så mange. Har lest din historie og blir intet annet enn imponert. Dette satte seg godt i minne og din ståpåvilje er enorm. Selv i tunge dager. God bedring. Har selv hatt influensa den siste uken og vært helt slått ut. Men det går over, sikkert. Du får neste år nye muligheter.
    Har selv også fått mye snudd opp i mitt liv det siste året, så selv om jeg ikke kjenner det du har jobbet deg opp fra, kan jeg godt kjenne mange av følelsene. Du er en stor inspirasjon til å kjempe og glede seg over livet.
    Vennlig hilsen Øyvind

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *