Hei sveis(er)! 

Her har det (som vanlig) gått i ett, men denne gang på to måter. Jeg skrev for et par uker siden at jeg hadde fått urinveisinfeksjon (uvi) igjen, og på onsdag, altså før jeg var ferdig med forrige kur, fikk jeg enda en. Og denne nye er mer aggressiv enn jeg kan huske at noen uvi noen gang har vært. Jeg overdriver ikke når jeg sier at blæra ikke klarte å holde på 10-20ml en gang før det ble lekkasje. Med andre ord var det ny lekkasje hvert 10-20.minutt, for nyrene produserer jo urin sånn ganske jevnt. Det startet omtrent klokken seks onsdag ettermiddag, så fastlegen var utelukket, og vi bare bestemte at jeg måtte begynne på en annen antibiotika asap. Det ble bedre utover natta, men det er neppe nødvendig å si at det ikke var den beste natta jeg har hatt. Når det på toppen av det hele var natta til treårsdagen for ulykken, som også skjedde på natta, var det ekstra kjipt. 

På treårsdagen fikk jeg kommet meg til legen, og der ble jeg sykemeldt både torsdag og fredag. Det var nok like greit, for selv om jeg var bedre hadde jeg feber, skalv og var svimmel. Jeg pleier jo å prøve å feire at jeg lever, i stedet for å fokusere på det negative. Jeg hadde dermed planer om en middag med nære venner, men måtte avlyse fordi jeg var for dårlig. 

På fredag var det 50-årsdag for min evigunge tante (mammas lillesøster). Det var veldig fint å være der, det er jo evigheter siden jeg har sett familien, men på grunn av formen måtte vi dessverre gå før bordsetningen var over. 

Så kom lørdagen, og min kusine fra Ålesund (datteren til pappas eldste søster) og kjæresten hennes kom på besøk. Igjen veldig koselig, særlig fordi jeg ikke har sett henne siden jeg lå på Sunnaas. Idet de gikk var det bare å hive seg rundt, for da bar det rett i trippel 30-årsdag. Rett etter å ha lagt ut brilleslangebildet her på bloggen, selvsagt! Igjen var det stor stas med bursdag, men igjen måtte vi dra tidlig. 

Formen er stigende, men det går så usedvanlig sakte. Jeg er vant til å være symptomfri etter et døgn eller to, men nå er det fire dager og enda er jeg ikke på topp. Men det går jo fremover, så da er det vel OK. 


I dag har jeg heldigvis primært slappet av, vært ute en liten tur, og spist meg kvalm på surt godteri. Veldig bra søndag! 

Håper alle har hatt en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *