På torsdag skulle Mannen og jeg egentlig dratt til Krakow sammen med familien hans, for å se at lillesøster er ferdig med medisinstudiet. Tenk det, svigerinnen min er en ferdigutdannet lege! Dessverre er formen min fortsatt bare halvveis, og vi har besluttet at vi må bli hjemme. Det er jo veldig synd, både fordi vi går glipp av å feire henne, og fordi jeg aldri har vært i Polen, og gledet meg til å krysse av et nytt land på lista. 

Dessverre er det jo sånn at man ikke kan gjøre alt, og jeg skjønner jo det, men det er kjedelig når det er kroppen som setter begrensningene. 


Det som derimot er hyggelig, er at vi i går fikk møte bebisen til en annen venninne som akkurat har født. Så skjønn og liten! Sovna på fanget mitt, og helt seriøst; hjertet smelter! Det merkes at i år er året folk fyller 30, for å si det sånn. Babyer over alt! Det er veldig koselig da. 

Ønsker alle en fin uke! Kyss, klapp og klem. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *