Jeg har jo bare jobbet på Folkehelsa siden september, og har dermed kun syv feriedager opptjent. De skal jeg bruke i august, for da skal Mannen og jeg på roadtrip til Champagne (Frankrike). Men 19.august er alt for lenge til, og derfor er jeg veldig glad for at vi skal på en miniferie i morgen. Da drar nemlig Anders, Shala, assistenten, Mannen og jeg til København. Vi kjører ned i morgen formiddag, og tilbake på mandag. Ikke lang tur, med andre ord, men veldig deilig å bare komme seg bort litt. Jeg har sett innsiden av leiligheten litt for mye i det siste. 


De av dere som følger meg på snap så kanskje i går at jeg takket nei til å bli TV-stjerne. Det som var greia der er at TV2 skal lage et nytt program, som skal handle om å sette seg et mål og forhåpentligvis, i løpet av et år, nå det målet. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å si ja, men en time før skype-samtalen med castingsjefen ombestemte jeg meg. Ikke noe kjendisstatus på meg, altså. Like greit, tror jeg. Denne bloggen er mer enn nok eksponering for meg. 

Ha en trivelig torsdagskveld, folkens. Tenk at det er juli i morgen allerede! 

2 comments on “Miniferie 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *