Så var vi hjemme igjen fra miniferien. Jeg beklager at det ikke ble noen oppdatering underveis, men sånn er det når man kun har to hele dager. Og blir bilsyk, så bilblogging også er utelukket. Men dere kan jo få høre nå! 

Vi dro med to av bestevennene våre, og hadde leid leilighet gjennom Airbnb. Det stod på nettet at den var rullestolvennlig. Selv om selve leiligheten for så vidt var terskelfri var selve problemet å komme inn i leiligheten. Den lå nemlig i 2.etasje. Det var riktignok heis, men den var så liten at det var umulig å komme inn. Elstolen var helt utelukket. Vi hadde et håp om den manuelle stolen, men også den var for lang (!) til å komme inn i heisen. Det endte dermed med at jeg måtte flytte til do/dusjstolen min for å komme inn i heisen, også måtte de andre løfte opp stolen. Den manuelle, selvsagt, for den elektriske veier jo 150 kilo. 

Det var jo en strek i regningen (bokstavlig talt), for fordelen av bilferie er jo å kunne avlaste i elstolen i løpet av dagen. Vi lot den likevel stå i bilen, og prøvde ut leiligheten fredag til lørdag. 

Men. Lørdag morgen måtte både Anders og Mannen løfte meg i armene for å få meg på dusjstolen, for senga var så lav. I tillegg var det for smal åpning inn i dusjen, så måtte dusje midt på badegulvet. Det var egentlig bare så vidt jeg kom inn på badet. Hadde det vært en rullestolbruker med drivhjul/”vanlige” rullestolhjul på sin do/dusjstol, ville de ikke kommet inn på badet i det hele tatt. 


Her er vi på vei ut igjen lørdag formiddag. Samme prosedyre. 

Men det ble for tungvint å holde på med dette, så vi tok inn på hotell fra lørdag til mandag i stedet. 

Det la likevel ingen demper på min tur. Vi shoppet oss blakke (mye salg da!), spiste fantastiske middager på Radio og Höst (dra dit! Begge steder!), tuslet i Christiania og spiste lunsj på Papiröen, en slags mathall av streetfood. Sinnsykt digg mat! Og så dessverre på at Island ryke ut av EM. 


Jeg var veldig dårlig til å ta bilder av meg selv, men hva gjør vel det når jeg har så vakre venner? 

2 comments on “København 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *