Gravid

Det finnes en grunn

Det finnes en grunn til at jeg har hatt tre overlappende urinveisinfeksjoner. Det finnes en grunn til at jeg har ekstra lavt blodtrykk for tiden. Det finnes en grunn til at jeg i flere uker hadde lite matlyst og var veldig kvalm. 

En god og stor, og samtidig så liten, grunn. 

Det er ingen garantier for at dette skal gå bra.  Det føles veldig “offentlig” å legge det ut på en blogg, men jeg er så klar for å fortelle hvorfor jeg ikke har hatt noe å blogge om de siste par månedene. Jeg har jo knapt gjort noe som helst, så sliten, trøtt og kvalm har jeg vært. 

Nå er alt tilsynelatende bra, og da er i dag en like god dag som alle andre for å si at Mannen og jeg gleder oss vanvittig mye til å bli foreldre til en liten gutt i desember. 

Det er ikke mye jeg vet om å være ryggmargsskadet og gravid, men så langt har jeg forstått at det byr på flere utfordringer enn for mine ikke-ryggmargsskadde venner. Men jeg gleder meg til å fungere som folkeopplysning og ta dere med på disse utfordrende og spennende månedene vi har foran oss.  

61 comments on “Det finnes en grunn

 1. Ååååå! Carine, gratulerer så mye til dere begge ???? det var kjempekoselig å lese! Har selv en liten knert i magen som driver meg til vanvidd ? Her blir d nok et januarbarn om alt går bra! Hurra for kvinnekroppen ???

  1. Tusen takk og gratulerer til deg og! Så hyggelig med en lillebror eller lillesøster. Ja, det er fantastisk hva kroppen får til. Virkelig!!

 2. Kjenner deg ikke, men har fulgt bloggen din lenge. Nå måtte jeg faktisk gråte en liten skvett! Fantastiske nyheter <3 Takk for at du driver folkeopplysning 🙂

 3. Gratulerer sååååå mye til dere begge! ??? Utrolig koselig å høre! Ønsker deg alt godt for svangerskapet videre! Stor klem fra Hilde Mari

 4. Ååå…så moro å høre, Carine! Kjenner deg jo ikke, men hvordan du så fint reflekterer, deler følelser, tanker og opplevelser gjennom bloggen så føler jeg at jeg kjenner deg bitte litt! Dette var virkelig store nyheter, og gratulerer til dere begge..Masse lykke til gjennom svangerskapet ? Gode og varme klemmer?

  1. Tusen takk! Veldig hyggelig å høre at du setter pris på bloggen og det jeg skriver. Klemmer tilbake

 5. Gratulerer ?? Lykke til videre. Gleder meg til å følge deg videre. Hilsen fra en voksen mamma som har fulgt bloggen din fra starten ?

 6. Hei Carine,
  Jeg ser at jeg ikke er alene om å bli rørt av denne fantastiske nyheten! Vi som følger deg føler nok at vi kjenner deg litt, selv om det ikke er helt sant? Men her sitter jeg altså med tårer i øynene og klump i halsen fordi du og mannen din venter barn! Jeg ønsker dere lykke til på ferden, dette kommer til å gå kjempefint ? Det er klart at å bære frem et barn med den skaden du har er en stor utfordring, men du / dere har bevist før at ingenting er umulig når man har den rette stå på-innstillingen. Dere to er et vinner-team, og den lille gutten i magen er utrolig heldig som får dere til foreldrene. Husk å lytte til kroppen din enda mer enn vanlig disse månedene, den vil nok ha en del å fortelle deg ?
  Det blir kjempefint å følge dere på veien gjennom bloggen!
  Stor klem til dere begge to (tre!) ? fra Sofie

  1. Hei Sofie. Tusen takk for veldig hyggelig og rørende kommentar. Det er så overveldende at andre blir så glade på våre vegne. Du aner ikke hvor glad jeg blir for å lese kommentarer som dette. Dette blir spennende, og jeg gleder meg faktisk til å dele både opp- og nedturer med dere!

  1. Hei. Så hyggelig med dansk leser! Jeg elsker Danmark! Og tusen takk. Dette blir spennende.

 7. Tenk for et eventyr dere skal oppleve? . Masse lykke til og gratulerer så mye. Fantastisk?. Heier på dere.

   1. Har fulgt bloggen din siden jeg leste om deg på NRK helt i starten av bloggInga din. Og det her var jo bare supre nyheter. GRATULERER så masse til dere begge.Klem fra trofast leser.

 8. Ååååå nå måtte jeg faktisk gråte en skvett…. Har fulgt bloggen din lenge, og akkurat denne infoen håpet jeg skulle komme snart, da du har vært tydelig på at barn sto på ønskelisten deres. Fantastisk at dere er der nå, og jeg er helt sikker på at dette kommer til å gå såååååå bra:-) All mulig hell og lykke ønskes deg og dere!

  1. Åh, tusen takk, fine deg. Dette har vi også ventet på, og det er nesten for godt til å være sant at vi er der nå.

 9. Kjære dere-gratulerer så mye ! Det var koselig lesning,jeg må innrømme som mange andre her at gledestårene kom! Jeg har fulgt deg siden du begynte å blogge, og er veldig spent på fortsettelsen. Gleder meg på deres vegne og ønsker lykke til! Dette klarer dere! ? ??

  1. Tusen takk for veldig hyggelig kommentar. Jeg blir helt rørt av alt det hyggelige du og andre skriver til oss. Ubeskrivelig fint å lese. Takk igjen!

 10. Jeg har fulgt bloggen en stund uten å kommentere, men nå måtte jeg bare; gratulerer til dere begge! Krysser fingre og tær for at resten av svangerskapet går uten store problemer 🙂

 11. Fantastisk! Det er det største i verden, det som venter. Gleder meg til å følge deg framover. Hilsen fast leser

 12. Gratulerer så spennende og gøy! (Det passer jo også rett inn i toppbloggerimaget. Graviditet er veldig trendy. Du, Anna og Caroline lizm)

  1. Hahaha, ja det er sant. Kun derfor jeg gjør det, selvsagt. It’s all about the image ✌️

 13. Gratulerer Carine og Sigurd! Så fantastisk moro og spennende! Som så mange andre ble jeg veldig rørt over nyheten, og jeg synes dere er flotte og modige folk. Ingenting er umulig, ikke sant? Ha en super sommer alle tre:-)

  1. Tusen takk! ☺️ Hehe, nei vi får se da, hvor bra dette går? Takk fra Sigurd og knøttet i magen.

 14. Fantastisk.
  Det å gå ifra 2 til 3 er stort.
  Det skaper et enda sterkere VI, og VI er et flott ord. Gratulerer(-:

  1. Tusen takk! Ja, det blir fint å bli en hel familie, ikke “bare” et par ☺️

 15. SÅ fantastisk <3 Masse lykkeønskningar og gode tankar. Håpar du får eit fint svangerskap vidare – blir spennande å følga med 🙂

 16. Gratulerer! Har fulgt bloggen din leeenge, og sett hvor stor glede du viser når du treffer babyer til venner/familie. Lykken må være stor når det nå er deres tur, og venner/familie gleder seg sikkert stort på deres vegne.

 17. Gratulere så mye Carine! Dette er jo bare fantastisk, lykke til! Gleder meg til å følge dere videre! Bente

 18. grattis 😀 gleder meg til å mange flere blogginnlegg. Veldig glad på dine væine.
  PS. ikke vær redd for å legge ut litt kleine blogginnlegg, det er også det som gjør det morsomt å følge med i hverdagen.

 19. Hurra!! Jeg er en av de mange faste leserne som har fulgt deg lenge i det stille. Måtte jo bare kommentere nå – gratulerer så utrolig mye med en gutt på vei. Har tenkt så mange ganger at jeg unner deg egne barn så veldig, for måten du beskriver gleden over de små du har i livet ditt på er så vakker. Det er den største lykken i livet å oppleve, det vet jeg for jeg er så heldig å ha to små gutter selv. Jeg kan melde om at 2016-årgangen er veldig bra 😉 Lykke, lykke til med resten av svangerskapet! Stor klem fra Ellen

 20. Gratulerer så masse. Babyen deres er så heldig som får dere som foreldre. Ta vare på deg selv. Mange gode lykkeønsker og klemmer til dere. Hilsen nok en ukjent bloggleser som feller noen gledestårer

 21. Dette var fantastiske nyheter! Gratulerer så mye- sikkert rart å få gratulasjoner fra oss “følgerne” – jeg føler jo nesten at jeg kjenner deg etter å ha lest bloggen lenge, mens vi er fremmede for deg!

  Graviditet er slitsomt , og har nok enda fler utfordringer for deg enn det som er vanlig, men nå er du inne i andre trimester, da letter ting som regel litt. Håper det blir slik for deg også. Kan vanskelig forestille meg bedre foreldre enn deg og Mannen din?

  Hilsen meg som er 7 mnd på vei, også med en gutt?

 22. Åå! Gratulerer masse 🙂 nå ble jeg glad på deres vegne. Kom noen tårer her nå 🙂

 23. Gratulerer så mye, Carine! Utrolig hyggelig å høre at dere skal bli foreldre. Er så glad på deres vegne. Masse lykke til med graviditeten.

 24. Jeg har ikke lest blogg i sommer men fy søren så gøy og fantastisk at dere skal ha barn!ønsker dere så innmari til lykke med det☺ta vare på deg selv og lytt til kroppen nå!god sommer videre !klem

 25. Gratulerer så mye med en liten baby på vei! Jeg har fulgt bloggen din siden oppstarten, men har ikke kommentert noe mye. Ønsker dere en fantastisk flott høst med voksende mage og forberedelser til å bli foreldre 😉 Hilsen fra Tonje

 26. Nå fikk jeg tårer i øynene og ble skikkelig glad. Har ikke lest her inne på en stund, men dette var supre nyheter! Lykke til med veien videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *