Hei på dere i regnet. Hater å starte en uke i gråvær, enda denne uken er kort på grunn av langhelg i Skåne med Mannen. Jeg har talt uker til den ordentlige ferien vår også, og innrømmer at jeg ble skuffa da jeg innså at det er seks arbeidsuker igjen før ferie. Æh. Da kunne det jo i det minste vært sol! 

Men jeg tenkte å fortelle litt om lillemann i magen. Ikke at det er så mye å fortelle enda, men litt er det jo. Jeg er nå 15 fullgåtte uker og tre dager på vei inn i svangerskapet. Det er med andre ord fortsatt tidlig, men vi var på ultralyd forrige onsdag, og han ser jo nå ut som en baby. En veldig liten en, riktignok, men en aktiv baby med hode, armer og ben festet til en liten kropp. Hadde jeg skullet ha en normal fødsel hadde (foreløpig) termin vært 01.01.17. Vi kunne med andre ord blitt foreldre til nyttårsbarnet. Det blir vi imidlertid ikke, for han skal taes med keisersnitt, og det blir sannsynligvis i første halvdel av desember (dersom alt går bra). 

Vi har allerede plukket ut navn til ham, men det vil jeg ikke dele her. Vi har hatt både gutte- og jentenavn klart i lang tid. Da vi fikk vite kjønnet forrige uke, og dermed vet hva han skal hete, ble det hele enda mer virkelig. To vennepar av oss har akkurat fått hver sin sønn, så nå blir det en hel guttegjeng innen 2016 er over. I tillegg så vet jeg om en toåring som kommer til å bli verdens beste fetter. Det blir guttetett rundt meg, noe jeg ikke er så vandt til, men det blir jo veldig trivelig! 

Nå som jeg er i andre trimester er formen bedre enn i første. Jeg er fortsatt litt mer sliten enn jeg pleier, enda graviditetshormonene foreløpig har holdt insomnia på avstand. Men det er jo lov å være sliten når man gror et menneske! Ellers går det foreløpig greit. Det var ganske tøft der en periode, uten matlyst, uten energi, masse kvalme, urinveisinfeksjoner, lekkasjer, nattevakter og lite søvn. Men det er snart glemt, og de siste tre ukene har alt gått ganske greit. 


Til slutt må jeg bare si; hvem så Kampen i går? Og nei, jeg prater ikke om den dørgende kjedelige EM-finalen, men om tippeligakampen mellom LSK og Stabæk. Og dere! Stabæk vant! Ikke nok med det, men nå ligger vi foreløpig på sikker plass. Jeg har vært med på to nedrykk før, så jeg vet at ingenting er avgjort før i november, men det føles så deilig med litt positivitet rundt klubb og lag. Heia de Blaa! Synes sønnen min skal få slippe at hans første fotballkamp er i OBOS-ligaen. 
God gråværsuke, alle sammen!

One comment on “Ny uke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *