Så var jeg sykemeldt igjen. Bare i går og i dag da, men likevel. Synes det er mye av det om dagen. Igjen er grunnen lavt blodtrykk, og nå har legen, etter å ha pratet med leger på Sunnaas, funnet ut at jeg må legges inn for observasjon i et døgn eller to. De vil sjekke om det kun er plagsomt lavt, eller farlig lavt. Jeg vet enda ikke når dette skal skje, kun at det blir i sommer og at de skal forsøke å prioritere meg. 

I mellomtiden prøver jeg å slappe av, bruke støttestrømper, spise og drikke nok, og å venne meg til å spise lakris. Visstnok skal det gi deg høyere blodtrykk. Det samme med salt og fet mat, men det er vanskelig å spise noe jeg ikke har lyst på. 

Lavt blodtrykk er jo ikke så ille form for sykemelding, egentlig. I hvert fall ikke så lenge det er for en kort periode. I dag har jeg for eksempel sett TV-serie, hatt besøk av en venninne og pakket til Skåne. Ikke ille dag! Og i går var jeg med Mannen på vinskapshopping. Det vi har er tydeligvis ikke stort nok, så da måtte vi ut og handle nye (gamle) på Finn. Men da er det imidlertid masse plass til all champagnen jeg skal handle med meg hjem fra Champagne, og spare til lilleputt er ute. 


Føler meg utrolig ufresh i dag, så legger ved dette bildet av Trill og meg i Stavanger fra 2007 i stedet. Kjærleik!! 

2 comments on “Lavt blodtrykk

 1. Hei!
  Gratulerer med den lille gutten i magen!
  Jeg er imponert over at du fortsatt klarer å jobbe, men samtidig tenker jeg at det kanskje hadde vært best for både deg og barnet om du tok det mer med ro nå. Vil anbefale deg å ta imot sykemelding i tiden fremover hvis legen vil gi deg det.
  Ønsker dere en god sommer og masse lykke til i tiden som kommer!
  Klem fra bloggleser

  1. Tusen takk! Og takk for omtanken. Jeg er faktisk 20% sykemeldt, men har ikke lyst eller behov for å øke. Jeg sitter jo bare stille uansett, hehe. Kan like gjerne gjøre litt nytte for meg ? God sommer (høst) til deg og!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *