Som jeg skrev i går, tilbrakte Mannen og jeg helgen i Lund i Skåne. En liten miniferie, bare fordi vi kunne og ville. Det var to dager i bil, underholdt av Game of Thrones bok 1 på lydbok, og to dager der. 


Fredagen brukte vi på å kjøre til en vingård og spise lunsj, se på et gammelt slott og kjøre litt rundt i det Skånske landskapet. 
På kvelden spiste vi på restauranten som er høyest rangert på Tripadvisor, nemlig Mat och Destillat. Jeg skjønner virkelig hvorfor de er på topp, for maten er helt nydelig, og servicen må være noe av det beste jeg har opplevd noen gang. 

Lørdag var ikke en like fin dag. Vi skulle egentlig spise lunsj med noen vi kjenner, nede ved kysten, men jeg var i ganske dårlig form. Slapp, sliten, hodepine og kvalme. Vi klarte å lete opp et apotek som solgte selvtester for urinveisinfeksjoner (ikke lett!), og den var svakt positiv, så dr og dr Øien-Ødegaard bestemte at vi satte i gang med en kur. Vi ble på rommet hele dagen, og så på Peaky Blinders (ANBEFALES!) på Netflix, og spiste smågodt. Men på et vis er jo det veldig koselig også! 


På kvelden dro vi ut for å spise middag, og titte litt på middelalderbebyggelsen. Det er vanvittig pent der! 

Hotellet (StayAt Lund) vi bodde på vil jeg forresten anbefale til andre rullestolbrukere. Vi bodde ikke på et HC-rom, men det funket veldig fint til alle mine behov. Det er også automatisk døråpner på alle fellesområder, og veldig smart gulvheis for å komme opp og ned trapper. 


Ha en nydelig ettermiddag, folkens. Jeg skal snart komme meg på fysio. 

2 comments on “Miniferie 

  1. Så nydelig ut!reiser en liten tur til Sverige selv i morgen men litt mer beskjeden innkvartering.det blir telt☺tenkte forresten å fortelle deg at her om dagen tok jeg buss for første gang alene med el rullestol etter 4 år som rullestolbruker..juhu!ville absolutt ut til paradisbukta på de varme dagene og har tatt bane et stykke og rullet resten, men det er jo litt langt..men nå tenkte jeg at herlighet det må du kunne gå an å ta bussen som går noen meter fra døra mi. Og vips så gjorde jeg det.det var jo veldig lett egentlig, en veldig hyggelig sjåfør første gang, og noen irriterende sjåfører andre ganger.men nå er den terskelen tråkket over så da kommer man jo et steg videre. Ihvertfall utenfor rushen… Du er jo en inspirasjon i så måte med å tenke at alt går!til det motsatte er bevist iallfall ☺så takk for det!ønsker deg og mannen en deilig sommer videre!hilsen Anette

    1. Oioi, grattis! Bra å bryte noen barrierer! Håper du har hatt det fint i Sverige. Telt er jo veldig koselig det også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *