Mannen og jeg har vært sammen i 11 år, og hver eneste sommer har jeg en uke hvor jeg må passe på meg selv, for da er han på guttetur. I år har det falt på inneværende uke. De kjørte av sted til østsiden av Hardangervidda i går morges, og kommer hjem igjen på søndag. Det er vel ingen hemmelighet at dette ikke er min årlige favorittuke, selv om jeg er glad på deres vegne, ikke minst fordi de har klart å holde på denne tradisjonen i 11 år. 

Det er jo imidlertid ikke bare ille at han er borte. Det gir jo rom for kvalitetstid med andre, og i år går jeg (vi) for virkelig kvalitetstid. Shala var her i går, er her i dag, og kommer på både torsdag, fredag og lørdag. På fredag sover hun til og med over, så her snakker vi full Shala-og-Carine-uke. I går koste vi oss med reker og i dag er det laksesalat som står på menyen. Men da skjønner dere sikkert at jeg ikke kan sitte å være asosial med bloggen. 


Snakkes i morgen, party people! Peace out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *