Morn, morn, god dag og hei. Hilsen fra oss til deg, du får det sikkert kjempefint i dag! (Noen som husker hvor den sangen er fra?) 

Jeg beklager fraværet, men tida løper fra meg, med opplæring av nye assistenter hver uke, ekstra tid til besviming om morgenen, jobbing, ultralyd, vennetid og kjærestetid. Men nå er jeg her igjen! Og i dag kan dere til og med lese om meg andre steder. Fotografen jeg la ut bilde av forrige uke var en av to utsendinger fra VG. I dag har artikkelen kommet ut, men bare på VG+, ser det ut til. Artikkelen finner dere her. Pappa var ute og kjøpte papiravisa, men det var visst ikke noe vits, for der var jeg ikke. 


Som dere ser av dagens outfit har jeg kun en plan på agendaen og det er å komme meg på Nadderud. Vi MÅ ha tre poeng i dag, og endelig faller kamptidspunktet på en dag jeg ikke har planer og det ikke er for kaldt. Men storm melder regn, så vi får se. Jeg tenker å uansett dra, så får jeg heller dra hjem igjen. 

God søndag, superstars!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *