Hei sveis! 

Noen som fikk lest VG-artikkelen? Jeg føler kjendisstatusen min bør høynes til minst D-kjendis når VG skriver om graviditeten. Hehe. Om folk ikke har VG+, så har jeg hørt rykter om at den kanskje kommer i VG helg til helgen, kan si fra om jeg får vite noe mer. 

På den appen jeg bruker for å skrive blogginnleggene får jeg opp mye statistikk om klikk inn og ut av bloggen. Jeg ser for eksempel hvor mange sidevisninger og  unike lesere, hvilke innlegg som er populære, og også hvor mange som kommer inn via søkemotorer. Jeg ser ikke hvilken søkemotor, og stort sett ikke hva man har  søkt på heller, men av og til får jeg opp noe. Etter VG-artikkelen var det mange flere enn vanlig som hadde googlet seg fram til bloggen (hei til dere!), og en hadde søkt på plutselig tullestol. Jeg lo, fordi jeg skjønner jo at det er skrivefeil, men egentlig så var det en passende tittel til et innlegg. 


Rullestolen min har nemlig blitt til en tullestol. De elektriske funksjonene veksler mellom å fungere vanlig (riktignok svært sjelden, men det skjer), svæææææææært sakte, hakkete, ikke i det hele tatt og feilmelding. På vei hjem fra svigerfars bursdag på lørdag sluttet i tillegg hjulene å lystre da jeg skulle kjøre opp rampen til TTen. Taxisjåføren måtte dytte (vi snakker 250kg!), mens jeg holdt joysticken så hardt frem jeg kunne. Det er ikke greit. 


Den har vært forsøkt reparert flere ganger, helt siden i vinter, men over sommeren har den virkelig blitt mye dårligere. De må jo bare fikse den, men jeg vil jo ikke være stolløs i mellomtida. Og hva om det er ufiksbart. Ny stol, sier du? Joda, men denne kan festes til bil OG er lav nok til at den kan kjøres med. Og den er dessverre ikke lengre prisforhandlet (hmm, lurer på hvorfor?). 

Det er i alle fall utrolig irrterende med en tullestol. 


Hasta la vista!

4 comments on “Plutselig tullestol

  1. ? Likte veldig godt dette innlegget… Tullestol 🙂 Håper stolen etterhvert blir mindre tullete. Og jeg håper virkelig vi får lese deg i VG sin papirutgave. Håper det fører til at enda flere får gleden av å følge bloggen din.

  2. Hvis bilen og stolen er tilpasset hverandre får du samme type stol selvom den ikke er prisforhandlet (som regel hvertfall..). Store ekstra kostnader for dem hvis de skal bygge om og tilpasse bilen til stolen på nytt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *