Reise

Sommerferien 2016 #1

Hola mes amigos! Da har vi kommet oss ombord på Color Line Fantasy, som skal ta oss til Kiel over natta. Båten går jo ikke før klokken 14, men når man har bil må man møte opp to timer før. Herr og fru dukket selvfølgelig opp 11.56, altså med fire minutters margin. Ikke noe vits i å stå på Filipstad og blomstre.. Som HC-bil fikk vi kjøre nesten først på, så hele innsjekken gikk egentlig veldig fort. 

Morgenen har vært hektisk, for ikke bare har vi pakket mye, hatt morgenstell og ryddet i kjøleskapet, men vi har sett håndballkampen fra i natt (ææææ!), Mannen har vært halvannen time på jobb for å fullføre redigeringen av avhandlingen sin og assistenten har vært en tur på apoteket. I tillegg var pakkingen av bilen en liiiten utfordring fordi jeg insisterte på å ha med badestolen, og den er svær. Men! Nå er vi her. Mannen, to assistenter, fire (!) rullestoler, fire kofferter, en bil, 80 katetere og jeg. Endelig ferie! 


God helg, alle sammen! 

One comment on “Sommerferien 2016 #1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *