Gravid

Graviditetsoppdatering #2

På tide med en ny oppdatering på knøttet?

Uke 23

Jeg har nå fullført 22 uker og tre dager, som betyr at jeg er over halvveis! Hvor sykt er ikke det? Det føles jo lenge siden april, men det føles ikke noe kortere til desember, egentlig. Men jeg har altså fullført 55,3% av svangerskapet. 

Babyen er omtrent en halv kilo tung og omtrent 25cm lang. Jeg synes ikke det er så lett å følge Fotballfrues babyen er så stor som en slik frukt/grønnsak, men kanskje en honningmelon? Hun har nok en annen app enn meg, en foster til frukt-converter-app.. 

Ukens must haves: jeg har skjønt at jeg misforstod dette punktet sist. Dette skal handle om andre ting enn mat. Vel. Jeg har ikke så mange krav.. Sol, kanskje? Følelsen av ferie? 

Kjenner du mye til mageboeren: mye, nei. Men jeg har kjent ham! Det begynte for noen uker siden, med noe jeg trodde at kanskje kunne være noe, til nå mer nylig med noen mer distinkte spark. På lørdag kunne vi imidlertid se det på magen, og Mannen fikk kjenne sine første. Det var veldig fint!

Innkjøp: ingen enda. 

Hvordan har treningsuken vært: jo, nå skal du høre. Jeg har løpt maraton tre ganger! Øh. Nei. Men prøver å holde meg i form. 

Ukens cravings: det er her maten kommer inn! Nei, ikke så mye cravings. Frukt til frokost. Ellers er matlysten fortsatt bare på 80%. 

Plager: jeg har jo fortsatt lavt blodtrykk og besviminger. I tillegg ødelegger babyen do-rutinene mine ved å presse på tarmene. Denne trege magen alle snakker om, den har ikke jeg sett noe til! På lørdag fikk også mine første kynnere. Det holdt på i to timer i bilen på vei hit til Champagne. Au au!

 Kjønn: lille gutten! 

Hvordan sover du: haha, fortsatt veldig bra! 

Fødselsforventninger: keisersnitt. Men vet ikke så mye enda, så da forventer jeg ikke så mye heller. Dette er teksten fra sist. Ingen endring altså. 

Humør: stort sett bra! Men tårene kommer lettere enn før. Og de kom lett før og!

Vektøkning: aner ikke! Men magen har vokst fem cm siden forrige oppdatering. Og assistentene sier de ser ukentlig endring. 

Kontroll: jeg skal til fastlegen når jeg kommer hjem, og vi skal på sykehuset og diskutere keisersnittet første uka i september. 

Nå skal jeg ut å spytte champagne! 

One comment on “Graviditetsoppdatering #2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *