Reise

Sommerferien 2016 #3

Og plutselig var vi på båten igjen, på vei hjem. Ferien har gått så alt for fort! Men vi vender hjem en god del fattigere, 35 champagneflasker rikere, med litt mer D-vitamin og svært tilfredse med de siste ti dagene. 

Jeg (vi) har spist så utrolig mye god mat og Mannen har drukket så mange gode glass champagne. Og fra mandag har det bare blitt varmere og varmere, så på torsdag og fredag var det 35-36 grader. Litt for varmt, men også veldig deilig!Alt i alt vil jeg jo egentlig ikke hjem, men gleder meg til Mannens 30-årsdag på tirsdag, til stor fest på fredag og konfirmasjon på søndag. Så skal ikke klage over å komme hjem! 

2 comments on “Sommerferien 2016 #3

  1. Så fint å se at dere koser dere i sommer! Dere er så søte sammen 🙂

    Hadde et spørsmål til deg egentlig, ang Wheel drive. Jeg har fått fra Sunrise(hurra) og ferie er jo mye morsommere nå! Klare seg sjæl-hurra for det! Når du reiser med den manuelle med Wheel Drive, har du alltid med de vanlige hjulene i tillegg da? Jeg skal kanskje reise langt alene nå med stolen, og er usikker på om jeg mååå ha med de andre, eller på om jeg skal satse på at det går bra..

    1. Jeg antar ut i fra hva du skriver at Wheel Drive er som mine eMotion-hjul, altså med hjelpemotor? Jeg har aldri tatt med ekstra hjul. Har hørt at det er lurt, og en gang brenner jeg meg sikkert på det, men man må ha med så mye hele tida at jeg aldri har giddet.

      God ferie! ?☀️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *