I går var dagen for årets store bursdagsfeiring. Vi er en vennegjeng fra videregående (det vil si, alle andre enn meg gikk på samme skole), som fortsatt er gode(beste)venner. Ettersom vi er samme årskull bestemte vi tidlig at vi ville feire 30-årsdag sammen, og lage en kjempefest. Vi leide Årvoll gård og inviterte over 150 gjester. Det var riktignok under 100 som kom, men det føltes likevel som veldig mange. Vi hadde grill, salater, punsj, tre typer hjemmebrygget øl og masse kaker. Folk så virkelig ut til å kose seg, og så hyggelig det var å møte folk man ikke ser ellers, både gamle og nye fjes. 

Jeg var elendig til å ta bilder, tok ingen. Ikke en gang en snap. Men jeg fikk dette av en kompis: 


Her ser man i hvert fall at det ser hyggelig ut. 

Det er første gang jeg har vært på en stor fest uten å drikke alkohol, og jeg må si at det er en blandet opplevelse. I starten betød det jo ingenting, og etter hvert var det morsomt å se på de som begynte å bli fulle. Men fra etter 23 skjedde det plutselig en endring, hvor veldig mange ble veldig fulle og det dermed ble litt mer slitsomt å holde samtaler. På et tidspunkt hadde jeg samme samtale tre ganger med en fyr, og jeg tror ikke han innså det i det hele tatt. Sånt skjer når det er fri servering hele ettermiddagen og kvelden, hehe. 

I dag er det dagen derpå-stemning hjemme. Mannen var virkelig dårlig i dag morges (men så var han virkelig full og da), og jeg var (er) sliten etter litt mindre søvn og av å snakke veldig høyt for å overdøve musikken. Jeg har tatt på meg kosebuksa og min nye topp, som faktisk var søskengave på Mannens bursdag, fra svigermor. Hvor trivelig er det ikke å få søskengave når man ikke er søsken, og søsknene ikke en gang er til stede? 


Fin, med horisontale striper, så magen virkelig synes, hehe. Ikke så godt på dette bildet da, men jeg lover at den har vokst veldig de siste to ukene. Noe også gjestene la merke til! 

Håper alle andre har en strålende lørdag! 

4 comments on “30*8 år

  1. Det er så koselig å følge bloggen din, du er alltid så positiv og fin. Gleder meg med deg over graviditeten, blir spennende fremover.
    Kjenner meg godt igjen i forhold til det du skrev om alkohol og fulle folk. Jeg drikker ikke, liker bare ikke smaken av alkohol, men andre må gjerne drikke for min del, men, en gang sånn sen kveld/tidlig natt skjer ei endring. Da skal plutselig alle snakke med deg, fortelle deg hvor flink(?) du er som ikke drikker (tror kanskje tanken på morgendagen kommer snikende) og en masse annet usammenhengende snakk. Av og til lurer jeg på om det er meg eller den som drikker som er full og ikke klarer å henge med i samtalen 🙂
    Ønsker deg et fint svangerskap videre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *